Перукар-початківець з Рівного створила космічну версію Снігової королеви (ФОТО)

Один із найнатхненніших етапів професійного навчання у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості є, безперечно, участь слухачів у професійних конкурсах. Майбутні перукарі, як ніхто, заздалегідь готуються до змагань, опановують сучасні техніки, орієнтуються на модні тенденції, а ще – втілюють власні сміливі ідеї. А інакше ніяк, адже це - Всеукраїнський конкурс «Снігова Королева Естель», захід, на якому «схрещують» фени і ножиці майбутні професійні майстри - талановита учнівська і студентська молодь, слухачі навчальних закладів, які навчають перукарській справі.

Майстер виробничого навчання РЦПТО ДСЗ Оксана Підлісна поділилася:

«Ми однозначно  відгукнулися на участь у конкурсі. Фантастичний образ, створений  слухачкою Іриною Лощиць, додав презентації неймовірного драйву, занурив у атмосферу Всесвіту, адже на подіум вийшла її нова, Інопланетна Королева!»

Над гармонійним і цілісним образом моделі в команді з її автором працювали і майстер виробничого навчання, і викладач Анна Зотік. Це досвідчені тренери, і вони вивели на «сніговий» подіум не одного перукаря-початківця!

Анна Зотік додає:

«Велика подяка організаторам видовищного, яскравого, а, головне – особливо необхідного початківцям заходу - компанії «Estel». Важливо, що професійні технологи допомагають із фарбуванням волосся, проводять попереднє навчання викладачів. З нами працює наш постійний партнер, провідний технолог у Рівненській області Лариса Савочкіна».

Колеги із рівненського відділення щиро пораділи успіхам Млинівського навчального відділення РЦПТО ДСЗ, яке вибороло спеціальні призи конкурсу.

У тісному тандемі із представниками суміжної професії візажист, зокрема, викладачкою візажної справи Тетяною Сондак та майстром виробничого навчання Мирославою Мельничук перукарі створили унікальні образи, продемонстрували творче натхнення, спроможність до вольової боротьби. Чудовий макіяж їхніх моделей підкреслював та доповнював авторські рішення. Почесний диплом учасника конкурсу – важливий крок на шляху професійного зростання. 

Заступник директора Рівненського центру ПТО ДСЗ Руслана Бодренко запевнила:

«Наші перукарі найкращі за будь-яких результатів! Свою професію обирають виважено, крокують до майстерності відповідально, максимально «вбирають в себе» увесь позитив і цінні знання від досвідчених педагогів. Велика подяка викладачам, майстрам і нашим слухачам за професійний азарт і подароване свято талантів і краси!».

Читайте також