Підлітки Рівненщини можуть взяти участь у філософському семінарі

Впродовж 24-26 березня 2019 20 підлітків з усієї України взяли участь у філософському семінарі «Обрії Майбутнього», який Klitschko Foundation та Аспен Інститут Київ проводять в межах програми Aspen Teens. 

Під час семінару вони довели, що готові мислити нестандартно, взяти на себе відповідальність за зміни у суспільстві і стати рупором прогресивних ідей. В форматі модерованого діалогу та групових занять вони досліджували поняття довіри, зв'язок визначення критичного мислення, дискутували про професії майбутнього та розмірковували про місце людини у суспільстві. 

Але для того щоб взяти участь у схожому проекті не завжди потрібно кудись їхати! Зацікавило?

Саме 01.05.2019 у всіх підлітків Рівного та області є можливість долучитися до семінару «Обрії майбутнього. Рівне». 

Що буде? Будемо разом вчитися висловлювати свої думки, відкрито про них говорити, розвивати критичне мислення, світогляд, лідерські якості та шукати друзів та однодумців!

Тема зустрічі: Якою повинна бути сучасна освіта? Поговоримо про альтернативні джерела освіти, розвиток у різних сферах, можливості для підлітків, особливості американської школи від досвідчених спікерів.

Ми шукаємо: активних, небайдужих, відкритих та сміливих підлітків 14-16 років, які готові кинути собі виклик та змінювати світ!!!

Зустріч відбудеться: 1 травня 2019 року в ТРЦ Злата Плаза (3 поверх, офіс Helen Doron School) о 13:00. Збір починається з 12:40!!!

Заповнюйте анкету, запрошуйте друзів та приходьте!
Сторінка проект в Інстаграм:
https://www.instagram.com/p/Bw12Mo1haIx/…

Реєстрація учасників за посиланням:

https://forms.gle/ND3N7oqGYniS8Psv6

Читайте також