Підозрюваний у побитті військового обласний комісар хоче вийти на волю

Захисники підозрюваного у побитті підлеглого Рівненського обласного військового комісара Сергія Луцюка подали клопотання про зміну йому запобіжного заходу. 

Нагадаємо, останнього підозрюють у перевищенні службових повноважень, вчинене в умовах воєнного стану (ч. 5 ст. 426-1 КК України)..

Разом з керівником районного ТЦК та СЦ Сергій Луцюк побив чоловіка битою та змушував вимолювати пробачення на колінах. Усе це знімали на телефон.

28 липня міський суд взяв Сергія Луцюку під варту без права внесення застави на два місяці.

Це рішення й оскаржують адвокати підозрюваного. Вони просять обрати для свого підзахисного більш м'який запобіжний захід. Підозру назиють "необґрунтованою", а наведені правоохоронцями ризики - "не доведеними".

- Коли відбувся цей інцидент, то до мене (потерпілий) сам прибув за місцем проживання. Мав місце інцидент, але він ніяк не пов'язаний з віськовою службою... Я не маю до нього жодних претензій, - сказав у суді підозрюваний. 

Крім того адвокати Сергія Луцюка оскаржили й відсторонення його від посади. Такі самі скарги надійшли й від захисників Рівненського районного військового комісара. 

 

Читайте також