Підозрюваного у смертельній ДТП у Костополі арештували

У рамках кримінального провадження слідчі слідчого управління повідомили про підозру 32-річному костопільчанину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Сьогодні, п’ятого вересня, суд взяв його під варту. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Нагадаємо, що наїзд на чотирьох пішоходів третього жовтня о пів на другу ночі допустив водій «Volkswagen Golf» на вулиці Грушевського у райцентрі. Унаслідок отриманих травм загинув 30-річний місцевий житель, ще один — у тяжкому стані в реанімації.

32-річного мешканця Костополя, який керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Результати освідування на алкотестері показали 1,37 проміле. Крім того, у нього також відібрані біологічні зразки. 

Суддя Рівненського міського суду задовольнив клопотання слідчого та обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

Досудове розслідування триває.

 

Читайте також