Підприємиця з Рівного створює унікальні речі для інтер`єрів

Олександра Купчинська – молода, талановита дівчина, яка завжди мріяла створити власний бізнес. Завдяки своїй творчості, підприємливості, а також з допомогою урядової програми «єРобота» за програмою «Власна справа» її мрія збулася.

Наразі Олександра – підприємиця, котра працює у сфері виробництва тафтингових виробів Vereta.ua, яке орієнтоване на виготовлення та реалізацію оригінальних предметів для оздоблення інтер'єрів (килимів, настінних панно, ламп, дзеркал).

Олександра має досвід роботи у швейній галузі, тому вирішила розвивати власну справу саме в цьому напрямку. Подала онлайн-заявку через додаток «Дія», успішно пройшла співбесіду та захистила свій бізнес-план у Рівненському обласному центрі зайнятості. А згодом отримала позитивне рішення на отримання мікрогранту від Державного центру зайнятості.

Отримані кошти спрямувала на закупівлю обладнання: тафтингового пістолета, машинки для стрижки вовни, тримера для килимів, машинки для ворсування. Також задля просування креативного продукту частину грошей спрямувала на рекламну кампанію та створення інтернет-сайту. Згодом підприємиця створила нове робоче місце.

Олександра має амбітні плани на майбутнє – розвивати бізнес і в майбутньому представляти на українських та закордонних виставках продукцію власного виробництва, залучати нових клієнтів та інвесторів, забезпечити рівень упізнаваності бренду.

«Завдячую проєкту «єРобота», фахівцям служби зайнятості та закликаю своїм вибором підтримувати вітчизняні товари. Адже це робочі місця для наших краян, наповнення бюджету й допомога армії. Підтримайте українське!», – каже пані Олександра.

Читайте також