Після обстрілу Чернігова мер Рівного закликав не поширювати інформацію про масові заходи

Міський голова Рівного Олександр Третяк закликав не поширювати інформацію про масові заходи, які заплановані у місті. Даний допис був опублікований після ракетного удару по центру Чернігова, внаслідок якого загинуло 7 людей.

За словами мера, у Рівному дозволи на проведення культурно-масових заходів у Рівному видаються "з максимальною обережністю і згідно з вимогами чинного законодавства".

"Сьогодні у Чернігові мав бути мирний суботній ранок, але доки існує країна-вбивця немає на карті України жодного безпечного місця. Це черговий злочин проти мирного населення, удар по драматичному театру. Водночас прошу усіх з розумінням поставитися щодо обмежень у проведенні культурних та масових заходів у період свят. Адже це ще раз про нашу безпеку та неможливість для ворога знати місця скупчення мирних людей. Прошу не поширювати інформацію про майбутні масові заходи, аби не "приваблювати" ворога. Також акцентую: не повідомляємо у соцмережах про розміщення та пересування техніки", — написав міський голова.