Півмільйона гривень заробітної плати перерахував Віктор Шакирзян на потреби військового госпіталю

З березня 2022 року секретар Рівненської міської ради, а нині – виконувач обов’язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян перераховує свою заробітну плату, з усіма надбавками та матеріальними допомогами на благодійність. Найбільше коштів Віктор Шакирзян перерахував на потреби Рівненського військового госпіталю. Станом на жовтень 2024 року ця сума становить майже півмільйона. А саме – 475 тисяч 716 гривень.

- З березня 2022 року мною було подано заяву на ім?я тодішнього міського голови з проханням, аби кошти, які нараховуватимуться мені, як секретарю Рівненської міської ради перераховувати на благодійність. Я розумію, що кошти, які мені виплачують в якості заробітної плати, більше потрібні нашим пораненим бійцям, які проходять лікування у Рівненському військовому госпіталі. У 2022 -2024 роках за рахунок моєї заробітної плати на рахунки Рівненського військового госпіталю було перераховано майже півмільйона гривень, - розповів Віктор Шакирзян. – Я не збираюся змінювати нічого і саме так планую діяти і в подальшому до закінчення воєнного стану. Кошти, які будуть мені нараховані, як виконувачу обов?язків міського голови, будуть перераховані для нашого госпіталю.

Керівництво Рівненського військового госпіталю каже, що така співпраця з Віктором Шакирзяном триває впродовж років і вдячні очільнику міста за різнопланову й надзвичайно потрібну допомогу для їх медзакладу.

- З Вікторем Володимировичем ми співпрацюємо вже давно, задовго до часу повномасштабного вторгнення. Це дійсно людина слова. Він завжди запитує, як допомогти нашому медичному закладу і найголовніше – шукає варіанти вирішення цих питань. З Віктором Шакирзяном нам дуже приємно працювати. Людина, яка тримає свій фронт в тилу. За що ми йому щиро вдячні, – розповідає ТВО начальника відділення хірургічної інфекції госпіталю Іван Зима.

Читайте також