Побив та відібрав електронну сигарету: у Костополі чоловік пограбував студента

У Костополі затримали місцевого жителя за пограбування студента. 

Про це повдіомляють у пресслужбі обласної поліції. 

Так, учора, 15 червня, близько 18:30 на спецлінію 102 надійшло повідомлення 17-річного жителя Костополя, що невідомий наніс йому тілесні ушкодження та викрав електронний пристрій для куріння.

Слідчо-оперативна група встановила, що потерпілий, студент місцевого освітнього закладу, перебував поблизу магазину на вулиці Грушевського. В цей час до нього підійшов маловідомий хлопець, почав наносити удари руками по різних частинах тулуба, дістав із кишені викрутку. Потому зловмисник відкрито заволодів електронним пристроєм для куріння та пішов у невідомому напрямку.

Правоохоронці за отриманим орієнтуванням оперативно встановили його місце перебування: ним виявився 26-річний житель Костополя. На момент затримання він перебував у стані алкогольного сп’яніння та намагався викинути викрадене.

За фактом відкритого заволодіння чужим майном, вчиненого в умовах воєнного часу, слідчі відділення поліції №2 (м. Костопіль) Рівненського РУП внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України.

Зловмисника, який уже потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення домашнього насильства, затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Сьогодні 26-річному костопільчанину за погодження прокуратури слідчі повідомили про підозру.

Досудове розслідування триває. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

За скоєне грабіжнику може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Читайте також