Подвійна ДТП на "Київ-Чоп" на Рівненщині: загинув водій, ще один - у тяжкому стані

Повідомлення про ДТП біля села Самостріли колишнього Корецького району надійшло до поліції від медиків близько 1-ої ночі. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області. 

Як зазначається, 25-річний водій автомобіля «Opel Astra» житель Львівщини, рухався смугою зустрічного руху та зіткнувся з мікроавтобусом «Renault Master» під керування 22-річного жителя Волині. 

Внаслідок автопригоди 25-річний чоловік отримав тілесні ушкодження, несумісні з життям. Його тіло із понівеченого авто деблокували рятувальники.

Потому близько 02:40 на цьому ж місці, де тривало документування співробітниками поліції смертельної ДТП сталася іще одна автопригода. 26-річний водій автомобіля «Land Rover» на іноземній реєстрації, житель Сарненського району не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався дистанції та допустив зіткнення з автомобілем комунальної служби «Jac», співробітники якої очищувати трасу внаслідок автопригоди. Потому кросовер допустив наїзд на припарковане на узбіччі з увімкненими проблисковими маячками службове авто УПП в Рівненській області «Mitsubishi Outlender».

Водія автомобіля «Land Rover» із численними травмами доставили до лікарні. Його стан медики оцінюють як тяжкий. 

Крім того, травмувалась і патрульна поліцейська, яка в той момент перебувала в службовому авто. У неї діагностували струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму та забої.

За фактами порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого та тяжке тілесне ушкодження розпочато досудові розслідування за частиною 2 статті 286 КК України. 

Автомобілі вилучено. У рамках кримінальних проваджень слідчі встановлюють усі обставини.

Читайте також