Погода у Рівному на тиждень - з 19 до 25 березня

Цього тижня у Рівному знову буде морозно. Як повідомляє сайт «Синоптик», найсильніших морозів варто чекати у понеділок -10  та -5 градусів та п’ятницю - -15, -1. Однак, цими дням погода в Рівному буде сонячна, інколи з’являтимуться хмари.

Натомість у вівторок рівняни відчують слабший мороз, а стовпчик термометрів покаже від -7 до -4. Ранок буде пройде без опадів, а ближче до вечора очікується сніг.

У середу в Рівному ясна погода порадує нас вдень, але ненадовго, весь інший час небо буде вкрите хмарами. Нічний сніг вранці послабшає, а до середини дня повинен зовсім скінчитися. Хмарна погода буде триматися до самого вечора з температурою - -6  та - 4 градуси.

Четвер порадує містян сонечком. В Рівному хмар на небі спостерігатися не буде, день обіцяє бути ясним. Без опадів. Температура коливатиметься від -10 до -2.

А ось у п’ятницю температура буде дещо нижчою - 15 - -1. Хмарна погода протримається в Рівному весь ранок та день, а ввечері небо проясниться. Без опадів.

Наступні вихідні будуть теж морозними. Плануючи вікенд не забувайте тепло одягатися. У середньому температура буде від – 13 до +3 і в суботу, і в неділю.  Опадів не передбачається.