"Поки він - найкращий в області": студент з Рівного переміг на Чемпіонаті України з боксу

У місті Умань 16-20 квітня проходив Чемпіонат України з боксу серед студентів закладів вищої освіти. На змаганні здобути першість зміг боксер з Рівного, вихованець Рівненської обласної комплексної ДЮСШ №2 Спартак Максим Віднічук.

Тренер Максима Сергій Миколайович Гарасюк розповів журналістам "Рівне Медіа", що навчає боксера вже 7 років. За його словами, Максим вже був чемпіоном мастерського турніру, фіналістом Всеукраїнського турніру з боксу серед чоловіків та жінок у Кривому Розі, призером Чемпіонату України. Максим є майстром спорту до 22 років.

"Поки він - найкращий у Рівненській області. Зараз в Україні став перший. Задатки дуже великі", - зазначає Сергій Миколайович Гарасюк.

На змаганнях в Умані боксер представляв Національний університет водного господарства та природокористування, де він здобуває освіту. Загалом у даних змаганнях брали участь 139 атлетів з 53 університетів України. Максим провів 4 двобої, в кожному зумів здобути перемогу. Фінальний двобій Максим проводив проти призера дорослого чемпіонату України 2023 року з м. Дніпро.

Зліва - Максим Віднічук

Тренер поділився планами на майбутнє:

"У Рівному незабаром буде проводитися загальний Чемпіонат України серед дорослих. Наша мета - бути першими там".

До слова, Максим Віднічук також долучений до Школи вищої майстерності, щоб відстоювати честь та гідність Рівненської області. Керівиком є президент Рівненської обласної федерації боксу Володимир Олександрович Соколовський.

Читайте також