Поліцейські охорони Рівного здали кров для онкохворих дітей (ФОТО)

Напередодні Всесвітнього дня онкохворої дитини керівництво Головного управління Національної поліції в Рівненській області та особовий склад Управління поліції охорони в Рівненській області долучилися до благодійної здачі крові.

Поліцейські охорони ніколи не залишались осторонь чужої біди і, як ніхто інший, розуміють людський біль, особливо, якщо ситуація стосується дітей. Тому, вже за доброю традицією, напередодні 15 лютого – Всесвітнього дня онкохворої дитини - поліцейські добровільно здали кров.

Наразі у відділенні онкогематології Рівненської обласної дитячої лікарні на лікуванні перебувають діти віком від 1 до 17 років з різними онкологічними та онкогематологічними діагнозами. Лікування кожної такої дитини триває від 9 до 18 місяців. Кожен онкохворий пацієнт потребує великої кількості донорської крові, для багатьох з них переливання крові – це єдиний шанс, щоб жити.

"Донорство – місія благородна і вкрай необхідна для суспільства. Тому потрібно пам’ятати, що допомога необхідна не тільки в день донора, а кожного дня, кожну хвилину, кожну мить, – розповідає начальник відділу кадрового забезпечення УПО в Рівненській області майор поліції Олександр Кубович. - Правоохоронці, як ніхто інший, розуміють важливість акцій благодійної здачі крові та закликають всіх рівнян долучатися".

У зв’язку з гострою потребою в донорській крові поліцейські Управління поліції охорони в Рівненській області не залишилися байдужими і взяли участь у благодійній акції - задля світлого і здорового майбутнього цих дітей!

За інформацією Управління поліції охорони в Рівненській області

Читайте також