Поліцейські повідомили попередню причину ДТП із п`ятьма авто неподалік Рівного

Сьогодні на трас Київ-Чоп у Рівненському районі сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю відразу п'ятьох автомобілів. У результаті один чоловік помер, а троє - травмувались. Більше про це читайте тут: Перекритий рух трасою, троє травмованих і один загиблий: відомі перші деталі масштабної аварії біля Рівного.

У поліції повідомили, що попередньо поліцейські встановили, що 48-річний водій буса «Mercedes-Benz», рухаючись у напрямку Львова, допустив зіткнення із зустрічним легковиком «Mercedes-Benz». 

Останній відкинуло на зустрічну смугу, де відбулося зіткнення із автомобілем «Peugeot Partner». 

Після цього мікроавтобус зіткнувся з іще двома автомобілями, які рухалися у напрямку Рівного: вантажівкою «Iveco» та «Ford Mondeo».

Внаслідок ДТП водій автомобіля «Peugeot» — 56-річний житель Рівненського району від отриманих травм загинув на місці події. Також тяжко травмувався водій вантажівки, 47-річний житель Львова — його госпіталізували до лікарні. 
Всі інші учасники автопригоди після обстеження медиками від госпіталізації відмовились.

На місці події іще працює слідчо-оперативна група Рівненського районного відділення поліції та обласного управління, а також патрульні поліцейські.

Рух на цій ділянці дороги розблокований. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

За інформацією відділу комунікації поліції області. 

Читайте також