Поліцейські Рівненщини визначили найкращих працівників місяця (ФОТО)

фото - Фейсбук

Патрульні поліцейські Рівного продовжують свої козацькі традиції. Повідомляє Патрульна поліція Рівненської області.

Рівненські інспектори мають свою власну традицію – передавати поліцейські щит, шаблі та бунчук кращим правоохоронцям місяця. Давні символи означають для охоронців порядку та законності, в першу чергу, відповідальність перед своїми колегами, народом, Україною. Козацькі атрибути тепер надихають патрульних на роботу та зберігаються вдома, у сім'ях поліцейських.

Ця традиція зародилася 19 квітня, у день Першої річниці патрульної поліції Рівного. Тоді вперше найкращій роті, екіпажу та патрульному вручили символічні щит, шаблі та бунчук. У часи розквіту Запорізької Січі бунчук передавався найкращому козаку, воїну. Так це відбувається і зараз. Дві перехрещені шаблі у новій інтерпретації – це якісна і віддана служба двох поліцейських екіпажу, а щит – це справжня міць і сила всієї роти.

З патрульними розділили урочисту мить нагородження наші давні партнери і друзі з Благодійний фонд "Скарбниця Надії", а саме Мар'яна Рева – заступник голови правління, яка сказала багато вдячних слів на адресу патрульних, які завжди оперативно відгукуються на прохання здати кров чи узяти участь в благодійних акціях.

Отже, найкращий патрульний місяця — Олесь Якимчук, екіпаж місяця — Богдана Петровська та Михайло Антонюк. Найкращою ротою, яка отримала символічний щит, стала 3 рота.

Також патрульні поліцейські отримали чергові звання. Бажаємо успіху нашим патрульним!

Читайте також