Поліцейські встановили спільників підозрюваного у замаху на підпал майна поліції

Двоє зловмисників після численних ігнорувань повісток слідчих Рокитнівського відділення, самостійно прийшли до поліції разом із адвокатом.

Нагадаємо, 21 квітня на територію поліцейської станції троє чоловіків приїхали «рятувати» свого товариша-односельця, 30-річного жителя Старе Село, та почали агресивно себе поводити. Один із них шарпав за одяг поліцейського та вдарив його кулаком у грудну клітку.

Учасники інциденту з місця події втекли. 22 квітня 30-річному зловмиснику за фактом замаху на умисне пошкодження майна працівника правоохоронного органу, вчинене шляхом підпалу, 30-річному чоловікові повідомили про підозру за частиною 2 статті 15, частиною 2 статті 347 Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту без електронного засобу контролю.

Поліцейські також встановили й інших осіб, причетних до протиправних діянь. Ними виявилися 37-ми та 46-річні жителі Старого Села.

Старшому слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбачене частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України, тобто умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв’язку із виконанням цим працівником службових обов’язків.

Слідчі дії тривають.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 

Читайте також