Поліцейські знайшли причетного до вбивства 59-річного жителя Рівненщини

Майже п’ять місяців оперативники, слідчі Зарічненського відділення поліції та обласного управління проводили розшукові заходи та слідчі дії, аби встановити особу, причетну до вбивства 59-річного жителя села Іванчиці 20 квітня цьогоріч. Ним виявився 50-річний односельчанин.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, слідчі встановили, що 50-річний житель села Іванчиці, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, прийшов з’ясувати стосунки із 59-річним односельцем, якого запідозрив у крадіжці коштів.

Власник будинку на той момент відпочивав на дивані. Узявши сокиру, зловмисник умисно наніс один удар в потилицю та два удари в скроню, заподіявши три рубані рани голови та відкриті переломи кісток склепіння черепа із крововиливами під оболонку головного мозку.

Аби приховати злочин, 50-річний чоловік підпалив сірником постільну білизну та поспіхом залишив помешкання.

Слідчі Зарічненського відділення поліції за результатами отриманих експертиз та проведених слідчих дій зібрали достатньо доказів для повідомлення 50-річному жителю села Іванчиці про підозру у вчиненні умисного вбивства. Суд обрав йому запобіжний захід у виді домашнього арешту, врахувавши, що чоловік має інвалідність.

Підозрюваний уже потрапляв у поле зору правоохоронців за крадіжку, вчинення домашнього насильства та за розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях.

Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також