Поліцейських Рівненщини вчили канадські колеги (ФОТО)

https://rv.npu.gov.ua

18 січня закінчився тижневий тренінг Канадської поліцейської місії для 24 правоохоронців: дільничних, патрульних та слідчих поліції області.

Навчання за темами «Організація події на місці злочину», «Домашнє насильство», «Наркотики та алкоголь», «Реагування на надзвичайні ситуації», «Тактичне спілкування» проходили на базі тренінгового центру Головного управління Нацполіції в Рівненській області.

Заступник начальника ГУНП в Рівненській області Руслан Стрельбіцький, начальник управління кадрового забезпечення Ігор Федорчук та представники Канадської поліцейської місії в Україні Орест Гнатиків, Ерік Еперсон та Антуанетта Роув  вручили всім учасникам сертифікати міжнародного зразка.

Під час тренінгу «Вступ до кримінальних розслідувань» місцеві поліцейські спільно з іноземними колегами обговорили основні напрями у сфері запобігання домашньому насильству та розслідування злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків. Представники Канадської поліцейської місії поділилися власним досвідом щодо контролю за дотриманням законодавства.

Тренінг пройшов ефективно у робочій та водночас дружній атмосфері. Високий рівень тренерів дозволив нашим поліцейським плідно попрацювати та отримати нові знання. Наступного тижня канадці проведуть ще один тренінг для групи рівненських поліцейських.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також