Поліція охорони Рівненщини шукає нових працівників

фото ілюстративне

Управління поліції охорони в Рівненській області оголошує конкурс на безстрокову службу серед осіб, які вперше приймаються на службу в поліцію на посади середнього та молодшого складу поліції в підрозділах області, зокрема:

І посаду – молодшого складу поліції (поліцейського батальйону).

До службових обов’язків за вказаними посадами входить: організація і координація дій нарядів з охорони майна всіх форм власності (охорона об’єктів і квартир громадян); забезпечення охорони об’єктів усіх форм власності, кредитно-фінансових установ, приміщень з особистим майном громадян, а також забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку у місті Рівне, районних центрах області та містах обласного підпорядкування.

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вік від 20 до 35 років, повна загальна середня або вища освіта, володіння українською мовою. Не є обов’язковими, однак вітається наявність посвідчення водія з категорією «В», навики впевненого керування автомобілем в умовах дорожнього руху, а також спортивні досягнення.

Необхідні навички та якості: належний стан здоров’я та рівень фізичної підготовки, позитивне проходження професійно-психологічного відбору, високі мотивація та особисті якості, здатність швидко приймати правильне рішення та вміння діяти в екстремальних ситуаціях, дисциплінованість, організованість, відповідальність, комунікабельність, ввічливість, стриманість, прагнення допомагати людям, уміння аргументовано висловлювати свою думку.

Ми пропонуємо: грошове забезпечення від 6 тисяч гривень з перспективою систематичного збільшення (залежить від займаної посади, спеціального звання, стажу служби в поліції), соціальні гарантії, щорічна оплачувана відпустка тривалістю від 30 днів, безоплатне обслуговування поліцейського та його членів сім’ї у закладах здоров’я під час несення служби, гарантована матеріальна допомога у разі ушкодження здоров’я під час несення служби, професійне навчання, можливість кар’єрного росту.

Для участі в конкурсі кандидатам необхідно надати до поліцейської комісії наступні документи.

- письмову заяву про участь у конкурсі, у якій також зазначається надання особою згоди на проведення спеціальної перевірки відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» і на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- копію паспорта громадянина України;

- копії документів про освіту;

- автобіографію та  фотокартки розміром: 3х4 см(2 шт) та 9х12см(1 шт);

- копію трудової книжки (за наявності);

- копію військового квитка або посвідчення особи військовослужбовця (приписного свідоцтва);

- декларацію, визначену Законом України «Про запобігання корупції»;

Документи для участі в конкурсі приймаються з 8 травня до 18 травня 2018 року за адресою: м. Рівне, вул. Степана Бандери, 58 - Управління поліції охорони в Рівненській області, відділ кадрового забезпечення.

Довідкова інформація з питань проведення конкурсу: тел. (0362) 63-66-21.

Читайте також