Поліція прокоментувала напади на рівненського співака

Під час сесії Рівненської міської ради Заслужений артист України, 62-річний рівненський співак Леонід Репета розповів депутатам про напад на його, сина та дружину 27 серпня. Це два напади, які скоєно було в Рівненському районі. За словами пана Репети, організатором цього є чоловік, що має нікнейм у Фейсбуці Іван Степанюк, причиною нападу вважає суперечку на тему релігії. Репета також заявляє, що поліція ігнорувала на їх виклики. Сьогодні у поліції розповіли, що наразі розпочали розслідування за фактом хуліганства. 

Перший випадок - Леоніду та його сину невідомі розпилили газовий балончик в обличчя й побили. Постраждалі відразу написали заяву в поліцію, але коли поверталися додому, їм пошкодили автомобіль. У поліції прокоментували цей інцидента так:

«На відміну від тих, хто необ’єктивно критикує роботу поліції, ми несемо відповідальність за свої слова та дії, — зазначив начальник відділу комунікації ГУНП в Рівненській області Антон Крук. — Поліцейські встановили особу, з якою виник конфлікт у заявника в соціальних мережах незадовго до вказаних подій. Ним виявився 48–річний житель Здолбунова. Ми встановлюємо усі обставини інциденту, слідчі дії тривають. Крім того, передчасне розголошення даних досудового розслідування може вплинути на об'єктивне встановлення обставин кримінального правопорушення та інтереси потерпілих чи інших учасників кримінального провадження».

 

Читайте також