Поліція Рівного розшукує ймовірного вбивцю та двох жінок-свідків (ФОТО)

Поліція Рівненщини оголосила у розшук небезпечного злочинця, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні умисного вбивства рівнянина, яке трапилося 24 травня на вулиці Набережній. 

Із показів свідків події складено фоторобот підозрюваного. Його прикмети:

на вигляд 35-45 років, зріст близько 175-180 см, середньої тілобудови (спортивної), має чорне волосся з сивиною, був одягнений в синю футболку, сині джинси, темне спортивне взуття (кросівки), курить цигарки «Бонд» у синій упаковці та у день скоєного злочину мав при собі чорний пакет.

Також правоохоронці просять відгукнутися усіх, хто був свідком цього злочину. Зокрема, шукають двох жінок, які того дня в районі залізничного вокзалу бачили підозрюваного, який конфліктував із загиблим та може бути причетним до вбивства.

Поліцейські просять усіх рівнян із розумінням та всією відповідальністю поставитися до розшуку, не бути байдужими та зважити на всю небезпеку, яку може нести вбивця. Адже зловмисник може мати при собі вогнепальну зброю. Наголошують: від вашої свідомості та допомоги залежить життя інших людей.

Працівники правоохоронних органів розраховують на будь-яку допомогу з боку містян та просять телефонувати на номер: 098 950 82 49. Анонімність кожному гарантують.