Полуничні маски для обличчя: ТОП-3 рецепти в домашніх умовах

Фото: відкриті джерела

Полуниця не тільки смачна, а й вкрай корисна для шкіри, тому саме цю ягідку найчастіше косметологи рекомендують використовувати в домашніх масках. Ми підібрали для Вас кілька рецептів таких масок з полуниці, які легко приготувати самостійно вдома. Про це повідомляє Новий канал

1. Маска з полуниці для нормальної шкіри

Беремо 1 ст. ложку сметани і змішуємо з 1 ст. ложкою полуничної кашки. Не забудьте помити ягідки перед цим. Отриману маску нанести на обличчя і залишити на 15 хвилин. Через необхідний час змити прохолодною водою.

2. Маска з полуниці для жирної шкіри

Тобі знадобитися 1 яєчний білок, половина столової ложки пшеничного борошна і 1 ст. ложка полуничного пюре. Білок збий вінчиком в пишну піну (якщо в тебе немає вінчика, можеш скористатися звичайною виделкою!) і змішай з іншими інгредієнтами.

Нанеси маску на шкіру обличчя рівномірним шаром і залиш на 15 хвилин. Змий прохолодною водою і промокни обличчя рушником.

3. Маска з полуниці для сухої шкіри

Для приготування цієї маски візьми 1 яєчний жовток, 1 ст. ложку полуничного соку (обов’язково натурального – відіжми ягідки власноруч!) і, якщо у тебе шкіра лущитися, для пом’якшення додай 1 ст. ложку оливкової олії. Змішай всі інгредієнти і нанеси масу на шкіру на 15 хвилин. Змий теплою водою і дай шкірі самостійно висохнути, не витираючи вологу.

Читайте також