Помер молодий співак та учасник "Голосу країни" з Рівного

14 березня помер співак та учасник проєкту "Голос країни" Євген Щавлінський.

Про це повідомили на сторінці Wholeheart.live.

Євген народився 12.11.1997 у місті Рівне, згодом він закінчив музичну школу по класу академічної гітари. Свою першу авторську композицію він написав у 2014 році.

Після цього – ще рік приймав участь у конкурсах, граючи музику фламенко. Потім перемкнувся на сучасну музику, записав два альбоми («The First», «Світ Ілюзій») під ім‘ям Shchavlinskyi, почав займатись саунд-продюсуванням, працював як сесійний гітарист.

2018 року Євген Щавлинський пробував свої сили на вокальному шоу "Голос країни-8". Він виконав на "сліпих прослуховуваннях" трек "Sing" гурту Travis. Однак ніхто з тренерів тоді не розгорнув до Євгена крісло.

"Він був чудовим другом, благочестивою людиною, професійним музикантом та відданим поклонником. Він був тим, хто перш за все шукав Бога та прагнув зробити Ісуса відомим, саме це він вважав метою прославлення. Женя вірив в інших людей часом більше, ніж в самого себе та був підтримкою для багатьох музикантів. Він вмів бути смішним та серйозним водночас", - йдеться у дописі. 

У 2021 році одружився співак одружився із своєю обраницею Сарою, яка стала його підтримкою у боротьбі з раком, який на той момент вже сягнув четвертої стадії. 

Однак у 2023 році страшна недуга здолала молодого виконавця.

 

Читайте також