Помер викладач університету в Рівному

Пішов із життя кандидат технічних наук, доцент Національного університету водного господарства та природокористування в Рівному Коптюк Роман Миколайович.

Повідомили на сайті університету.

Це сталося 1 серпня 2024 року.

Роман Миколайович народився 16.05.1978 року.

Із 1985 до 1995 року навчався в Білокриницькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня.

1995 року вступив до Українського інституту інженерів водного господарства (УІІВГ) на перший курс гідромеліоративного факультету. Під час навчання брав активну участь в громадському житті групи, факультету, займався науковими дослідженнями на кафедрі гідромеліорацій, виступав із доповідями на студентських наукових конференціях. У 2000 році брав участь у Всеукраїнській студентській олімпіаді зі спеціальності “Гідромеліорація”.

Після закінчення Рівненського державного технічного університету з 2000 до 2003 року навчався в аспірантурі на кафедрі гідромеліорацій Українського державного університету водного господарства та природокористування. Темою дисертаційної роботи було обрано: “Удосконалення методів проектування і розрахунку осушувально-зволожувальних систем в умовах розвиненого рельєфу місцевості”.

Після закінчення аспірантури впродовж 2004-2010 років Роман Коптюк працював асистентом, старшим викладачем, доцентом кафедри гідромеліорацій, нині - водної інженерії та водних технологій Національного університету водного господарства та природокористування.

Роман Миколайович - автор понад 30 наукових публікації, співавтор навчальних посібників і наукових монографій.

"Пішла за обрій світла людина, прекрасний викладач, який впродовж багатьох років віддавав себе навчанню і вихованню студентської молоді.

Світла пам’ять про Коптюка Романа Миколайовича назавжди залишиться в наших серцях.

Колектив кафедри водної інженерії та водних технологій, весь колектив навчально-наукового інституту енергетики, автоматики та водного господарства висловлюють глибоке співчуття рідним та близьким померлого", - написали у виші.

Читайте також