Помста Каштану чи просто співпадіння: у Рівному вночі підпалили офіс "Басів схилу" (ФОТО)

Сьогодні вночі близько пів на 3 годину ночі у центрі Рівного на вулиці Драгоманова горів офіс девелоперської компанії "Fine City Development", яка займається будівництвом у Рівному мікрорайону "Басів схил".

Як відомо, займання випадково помітили патрульні поліцейські, які саме проїжджали повз будівлю. Зупинивши авто на червоне світло світлофора, вони побачили, що з офісу йде дим, а поруч ходив невідомий чоловік. Поліцейські одразу зупинилися та вирушили на місце події.

фото - ГУНП України у Рівненській області

Як з'ясувалося, чоловік, який був біля пожежі, також випадково її помітив і став власноруч за допомогою снігу гасити задимлення. Патрульні відразу ж приєдналися до чоловіка - взяли зі службового авто вогнегасник і спільними зусиллями разом з перехожимиповністю ліквідували пожежу. Вогонь пошкодив вхідні металопластикові двері офісу.

фото - ГУНП України у Рівненській області

Причиною пожежі називають підпал.

За цим фактом поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. У рамках досудового розслідування поліцейські встановлюють осіб, причетних до злочину.

Відомо, що офіс "Басів схилу" має камери відеонагляду. Також поліцейські вилучили відео з камер спостереження, що розташовані на сусідніх будинках.

Зазначимо, що за компанією "Fine City Development" та будівництвом "Басів схилу" стоїть відомий у Рівному підприємець Олег Каштан, якому нещодавно на подвір'я будинку кинули гранату.

Читайте також: Рівненському підприємцю Олегу Каштану кинули гранату?

Читайте також