Понад 2000 корів і зернові: показали одне з провідних підприємств Сарненщини

На Сарненщині одним із провідних підприємств є СГПП "Україна". Розташоване воно у селі Удрицьк та сприяє розвитку економіки всього району.

Повідомляють у Сарненській РДА.

Заступниця голови Сарненської районної державної адміністрації Руслана Савчук здійснила робочий візит до Сільськогосподарського підприємства «Україна» в селі Удрицьк Миляцької громади. Це підприємство є важливим аграрним осередком регіону, яке спеціалізується на вирощуванні зернових і зернобобових культур, а також на молочному тваринництві.

Під час візиту Руслана Савчук ознайомилася з основними напрямками діяльності підприємства, серед яких вирощування пшениці, жита, ячменю та вівса, а також роботою молочного скотарства, яке налічує близько 2000 голів великої рогатої худоби.

Разом з керівництвом підприємства обговорили питання участі його в державних грантових програмах та акцентували увагу на можливостях отримання дотацій для модернізації виробництва.

СГПП «Україна» не лише забезпечує стабільне виробництво сільськогосподарської продукції, а й створює робочі місця для мешканців Удрицька та прилеглих сіл.