Поради чоловікам: що подарувати коханій на 8 березня?

8 березня у всьому світі відзначають Міжнародне жіноче свято. У цей весняний день ти точно захочеш привітати свою кохану дівчину, маму або подругу. 

Ідеї для подарунка на 8 березня:

Квіти

Весною дівчата розквітають так само, як і квіти. 8 березня - це ідеальний день для того, щоб потішити свою кохану букетом троянд. А якщо хочеш бути оригінальнішим, тоді подаруй не букет, а коробочку з квітами. Додай до них листівку з завітними словами й вона світитиметься від щастя цілий день.

Сукня

Не секрет, що кожна дівчина мріє бути принцесою. Не відмовляй їй у цьому бажанні. Подаруй коханій розкішну сукню та запроси на романтичне побачення. Як знати, може ти зважишся на більш відважний вчинок, а у кишені випадково опиниться каблучка, так?

Прикраси

Прикрас багато не буває. Саме 8 березня ти можеш доповнити колекцію своєї дівчини, мами чи подруги. Повір, вони зрадіють такому подарунку.

Подорож за кордон

Універсальний подарунок, якому зрадіє кожна дівчина. А ще ти неабияк здивуєш її, адже вона побуває у місці, про яке давно мріяла. Уяви собі: весна, Париж, свіженькі круасани й твоя дівчина. Бути поряд обов'язково!

Пакунок з солодощами

Солодощі люблять всі, а жінки особливо. Тому твоя сестра, матуся та кохана зрадіють такому презенту, як пакунок з солодощами. Гормон щастя, пам'ятаєш?

Читайте також