Посеред дороги неподалік Рівного виявили труп молодого чоловіка (ФОТО)

Вчора, у вівторок, 5 листопада, пізно увечері близько 11 години біля села Бармаки Рівненського району, що поруч з Рівним, посеред дороги помітили мертве тіло невідомого чоловіка. Його побачив 34-річний житель села Великий Олексин, який і повідомив про це до поліції.

На місце прибула швидка, лікарі якої констатували смерть чоловіка. У нього діагностували травму голови. Втім, аби встановити точну причину його смерті, тіло відправили на розтин.

Особа загиблого чоловіка наразі не встановлена. Тому правоохоронці просять усіх допомогти.

На вигляд чоловікові 25-30 років, худорлявої тілобудови та має чорне коротке волосся.

Був одягнений у чорні спортивні штани, зелену футболку, чорну спортивну кофту з надписом «Y3» та «Adidas», синю куртку. Взутий був у чорні кросівки. На лівій руці були одягнуті три резинки, що використовуються для грошей.

Якщо ви впізнали чи вам відома будь-яка інформація про загиблого чи обставини його смерті – негайно повідомляйте до поліції за номерами телефону: 096 706 01 99 або 102.

Попередня версія причини смерті чоловіка, яку наразі розглядають поліцейські, - його, ймовірно, на смерть збив автомобіль. Відтак, саме за цим фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією част. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). Наразі слідчі встановлюють усі обставини цієї події.

Читайте також