Потрійний подіум, зіркові дизайнери та понад 20 модних показів: у Рівному пройшли дні моди Fashion Time (ФОТО)

Днями у Рівному у концерт-холі «Хутір» пройшов 17-ий сезон Першої у Рівному модної події FASHION TIME. Його для рівнян традиційно організувала компанія ARTmodels.

Під час заходу рівнянам традиційно презентували покази авторських і брендових колекцій одягу, взуття та аксесуарів для жінок, чоловіків і дітей сезону весна/літо-2018, а також ексклюзивних речей та одягу від провідних дизайнерів та магазинів міста.

FASHION TIME - це світський захід, який ось уже сімнадцятий сезон поспіль збирає разом усіх модників та модниць Рівного, відомих рівнян, власників брендових магазинів, кутюр’є, фешн-стилістів та усіх тих, хто цікавиться новинками в індустрії моди.

Темою 17-го FASHION TІME була весна. Недарма і його лейтмотивом було обрано цитату з відомої драми-феєрії Лесі Українки «Лісова пісня»: «Весна ще так ніколи не співала…». По-весняному також був прибраний зал та оздоблені фотозони.

З новинками моди нового сезону рівнян познайомили як уже добре відомі у Рівному місцеві дизайнери та гуру української моди, так і дебютанти модних показів.

Зокрема, рівнянам впродовж двох днів продемонстрували понад 20 весняно-літніх колекцій одягу та аксесуарів для жінок, чоловіків і дітей.

Зокрема, у перший день FASHION TIME рівняни побачили колекцію стильного ексклюзивного дитячого одягу від дебютантів модної події, спеціальних гостей з міста Полтави – дизайнерського бренду YouMaSh. Вони продемонстрували гостям новинки моди та презентували найсвіжіші тренди для найменших модників та їхніх матусь.

У другий же день показів бренд YouMaSh презентував на подіумі ще одну свою колекцію - стильних піжамок для усієї сім'ї.

Також одразу кілька своїх колекцій продемонстрував відомий польський бренд «Coccodrillo», яку просто обожнюють мільйони батьків по всьому світу. Він подарував глядачам справжнє fashion-шоу.

Маленькі моделі під час показу продемонстрували найсвіжіші колекції святкового, спортивного та верхнього одягу, а також речі в стилі кежуал для хлопчиків та дівчаток віком від народження до 14 років. До речі, під час показу кожному гостю бренд подарував грошовий сертифікат на 200 грн.

Окрім цього, модні новинки нового сезону представив один з найкращих брендових магазинів Рівного «Колібрі Kids». Рівняни побачили колекцію кежуал-одягу, у якій зібрано найстильніші та зручні речі для малечі від найкращих світових брендів.

А наступного дня на глядачів модної події чекали покази найкращих дорослих колекцій одягу. Так, 17-тий сезон модної події FASHION TIME відкрив показ колекції стильного жіночого одягу від переможниці Конкурсу молодих дизайнерів «1Look» Валентини Вишневської-Нетрусової, яка працює під власним брендом VALENCIA.

Минулого сезону вона з успіхом дебютувала на модних показах, вперше представивши свою капсульну колекцію, а цього разу вона презентувала вже власну повноцінну колекцію.

До слова, саме Валентина стала автором головної ексклюзивної сукні, яка зображена на афішах заходу. Саме ця сукня і відкрила модний показ, яку на подіумі презентувала вихованка Школи шляхетних дівчат, модель агентства «ARTmodels», офіційне обличчя 17-го сезону FASHION TIME Анастасія Шахрайчук.

Також свою капсульну колекцію представила молода рівненська дизайнерка Анна Павлюк. Вона – переможниця останнього конкурсу «1Look». Саме цей успіх і спонукав Анну почати створювати повноцінні колекції.

А ще свою нову колекцію модних та ексклюзивних прикрас на подіумі презентувала молода дизайнерка  Ольга Пашинська. Вона брала участь у FASHION TIME як резидент уже вдруге поспіль.

Знана у Рівному дизайнерка та народна майстриня Зоя Романова у свою чергу продемонструвала поціновувачам всього українського актуальну автентику та стилізований вишиваний одяг. 

Яскраві кольори, неповторні орнаменти, автентичні візерунки, ексклюзивні сорочки, вишиті спідниці, а ще сукні, пояси, аксесуари та надзвичайно широкий асортимент дитячого одягу - усе це можна знайти у колекціях від Зої Романової. Кожна її річ виконана з душею, а тому випромінює неймовірну енергетику.

Колекцію власного жіночого одягу вперше у Рівному під час FASHION TIME презентувала ще одна рівненська дизайнерка Міра Царук, яка відома не лише в Рівному, а й за його межами.

Концепція її нової колекції сезону весна-літо 2018 уособлює ніжну силу. В її основі - одяг спокусливий, але водночас стриманий.

Дизайнерка каже, що створює речі такі, щоб в будь-яку пору року жінка виглядала  ніжною та романтичною і залишалась жіночною, де б вона не була.

Ще одним дебютантом Першої у Рівному модної події FASHION TIME був спільний авторський бренд жіночого одягу під назвою «ТіО» дизайнерів Тетяни Онищук та Оксани Ткачук.

Їх колекція весна-літо 2018 орієнтована на практичність і поєднання різних елементів гардеробу в залежності від бажаного образу, аби максимально підкреслити красу жінки.

Свою останню колекцію жіночого одягу продемонструвала мережа магазинів «Альтекс», яка вже вдруге бере участь у FASHION TIME як резидент. Цього разу на подіумі вони презентували свій новий проект - бутік брендового жіночого одягу «AL MiaLana», який нещодавно відкрився у Рівному по вул. 16 липня.

У їх колекції зібрано одяг для ділових жінок, одяг у стилі кежуал, молодіжний одяг у стилі спортшик, а також шкіряні сумки, взуття та інші аксесуари від найвідоміших італійських брендів.

Та родзинкою показу була спільна колекція від провідних дизайнерів Рівного, створена з тканин мережі "Альтекс", зокрема і вишукані вечірні та випускні сукні.

Свіжу колекцію весільного та вечірнього вбрання для жінок під час 17-го FASHION TIME презентуввала відома у Рівному дизайнерка Анна Челишкіна.

Точний крій, якісна фурнітура, вишуканий стиль, оригінальні вишивки, ручне розшиття бісером та кристалами Сваровські і неординарні стилістичні рішення – усе це рівняни побачили на подіумі.

Маестро української моди, винахідник стилю smart couture та незмінний резидент FASHION TIME Андре Тан представив рівненським модницям і модникам одразу три нові весняно-літні колекції. Спочатку під час показу чоловічої лінійки A Tan Man рівняни побачили на подіумі справжній перформанс.

Втілити ідею цієї постановки допомогли фахівці барбершопу Gentlemen's Club. Посеред подіуму було інсценізовано справжню перукарню, де стояло спеціальне крісло, у якому сидів чоловік-інкогніто спиною до глядачів, якого перукар фактично наживо стриг перед публікою в той час, коли моделі демонстрували одяг від Андре Тана.

Наприкінці усіх дефіле цей чоловік також став моделлю і його нарешті усі побачили. До слова, це був головний перукар-стиліст 17-го сезону FASHION TIME Олександр Карпишин.

Також глядачі побачили і жіночу колекцію від Андре Тана A.Tan by Andre Tan. 

У своїй новій колекції дизайнер традиційно зробив акцент на сексуальності та елегантності, демонструючи основні тенденції моди нового сезону.

Крім цього, рівнянам вперше також показали найсвіжішу лінійку від Андре Тана - жіночу колекцію для пишних жінок «+size» A.Tan plus, на яку дизайнера надихнула участь у відомому телепроекті каналу «1+1» «Модель XL».

Дизайнер наголошує, що жінка завжди повинна виглядати стильно і красиво, незважаючи ні на що, а його справа - вдало підкреслити усі принади жінки і приховати її недоліки.

Під час 17-го FASHION TIME свою останню колекцію презентувала постійна резидентка показів, відома рівненська дизайнерка Любов Шипукова, яка працює під власним брендом «Love&Beauty». Її колекції завжди вражають жінок оригінальним кроєм, цікавим поєднанням тканин та практичністю, адже цей одяг підходить як для роботи, так і для вечірніх виходів.

Цього ж разу Любов представила рівнянам колекцію сімейного одягу family-look для жінок та діток.

До слова, у її показі брали участь і відомі рівняни. Зокрема, дружина депутата Рівнеради Олександра Курсика Євгенія з донечкою Олександрою та футболіст Роман Ядчишин з дружиною Оксаною та двома дітками.

Що цікаво, на подіум як модель вийшла і сама дизайнерка!

Нову капсульну колекцію одягу для дітей та жінок на подіумі презентувала ще одна рівненська дизайнерка, Дипломант ІІ Конкурсу молодих дизайнерів 1Look Юлія Ковальчук, яку вона створила спеціально для відомого польського бренду "by o la la...!".

Колекція пропонує комфортний та якісний одяг в стилі кежуал, святковий та фемілі-лук, де поєднані різні за структурою тканини, максимально підібрані під бренд. Вона особливо зацікавила модних матусь, які крокують за модою та хочуть також стильно одягати і своїх діток. До слова, багато речей від Юлії Ковальчук було продано одразу з подіуму.

Крім цього, свою нову колекцію представив бренд «Boudoir» від дизайнерки Катерини Гончарук.

Її колекція традиційно просякнута ніжністю, жіночністю і стриманою сексуальністю. У них кожна жінка завжди зможе відшукати свою ідеальну річ. У колекції зібрано все, що допоможе створити свій довершений образ - брюки і топи, сукні і костюми тощо.

Ще одну свою колекцію, але цього разу будуарних сексуальних суконь Катерина Гончарук презентувала під час спеціальної фешн-вечірки у нічному клубі «Catarsis», яка відбулася по завершенню модних показів у «Хуторі».

А ще під час FASHION TIME свою нову ніжну, ефектну та спокусливу колекцію нижньої білизни ручної роботи для дому і сну рівнянам презентувала дебютантка модної події дизайнерка Сніжана Кирчук, яка працює під власним брендом «ILLUSION».

Цей показ відкрив вихід сексуальної імпровізованої нареченої, яка перед дзеркалом одягла на себе фату. А завершився він киданням весільного букету глядачам до зали .

Магазин «ВАША ОПТИКА» також на подіумі представив нову весняно-літню колекцію стильних сонячних окулярів для дітей та дорослих від найвідоміших брендів. 

Окуляри – це завжди актуальний аксесуар у будь-яку пору року, а тому він має бути стильним та трендовим. Саме це і лягло в основу колекції, адже окуляри завжди повинні підкреслювати індивідуальність та красу.

Завершилась модна подія FASHION TIME вишуканим показом колекції жіночих суконь під назвою «Пори року» від спеціального гостя FASHION TIME, відомого українського дизайнера з Одеси Руслана Хвастова, який, до слова, створював костюми до фільмів Кіри Муратової та Єви Нейман. Він також резидент Тижнів моди в Росії, Молдові, Україні, Латвії, Литві, Франції, Іспанії, Китаї та Туреччині.

Крім модних показів, на гостей у залі також чекало чимало приємних сюрпризів: подарункові сертифікати, розіграш подарунків та інші приємності. А ще усі відвідувачі змогли побачити дебют-сюрприз – першу постановку Театру моди ARTmodels, в якому взяли участь кращі випускники Школи моделей ARTmodels різних років. 

Це була справжня fashion-постановка з елементами vogue-дефіле, під час якої моделі продемонстрували ексклюзивну колекцію відомого рівненського бренду Dolloris від місцевої дизайнерки Зінаїди Троянчук, створену спеціально для цього виступу.

До слова, усі дефіле цього разу відбувалися під запальні діджейські сети від MC Gonibez. Також для гостей заходу співали відома співачка Марія Злата та реп-виконавець L’Dar.

Як завжди, майданчик був технічно оснащений фахівцями компанії «VIOLA» та ефектно виглядав завдяки декораторам агенції «L’Amour», флористам квіткової крамнички «Декор Центр» та фахівцям декор-студії «Майстерня мрій».

Крім цього, під час заходу усі гості смакували смачним шампанським Fragolino Novellina.

Традиційними для FASHION TIME  є співпраця не лише з професійними моделями Агентства моделей «ARTmodels», але й з величезною командою майстрів своєї справи, без яких такий захід просто не відбувся б.

- Звичайно, FASHION TIME не можливий без взаємодії команди перукарів, візажистів, адміністраторів-організаторів, резидентів, моделей, які, до слова, проходять ретельну підготовку через низку майстер-класів, а також фотографів, відеооператорів, журналістів, світло- та звукорежисерів, хостес тощо. В нас на бекстейджі цього разу працювало аж майже двісті людей ! Якби не було цієї взаємодії, то не було б і самого заходу. Я дякую кожному з нашої команди за їх роботу, - наголошує організатор Оксана ІГАС.

 

- Ми як організатори неймовірно радіємо, що щоразу збільшується кількість рівнян, які з сезону у сезон зацікавлюються нашим заходом, тобто зростає загальний інтерес до нашого Проекту. Так само тішить, що все більше людей починають вірити у власні сили і не бояться брати участь у наших конкурсах. Особливо приємно, коли молоді дизайнери-початківці приходять на нашу подію спочатку учасниками Конкурсу «1Look», а вже у наступних сезонах стають постійними резидентами FASHION TIME. Ми раді, що даємо людям цей поштовх до розвитку та започаткування власної справи. Так народжуються самостійні імена, які кожного сезону радують рівнян новими ексклюзивними виробами не лише на подіумі, а й потім у власних шоу-румах, - зазначила координатор проекту  «FASHION TIME» Марія ПАЛИВОДА.

Відтак, цей сезон модних показів FASHION TIME був дуже насиченим високоякісними брендами, цікавими дизайнерськими колекціями та неординарними дефіле. У Рівному гучно прозвучали останні тенденції та тренди нового сезону весна/літо-2018. Втім, організатори обіцяють, що наступний сезон буде ще грандіознішим.

Фотогалерея:

Читайте також