Потужний смартфон для геймерів з надійною батареєю: у чому переваги мобільного телефону РОСО X6 Pro

Нині мобільний телефон не розкіш, а необхідність. Мати такий гаджет по кишені кожному українцю, адже сучасний ринок пропонує дуже широкий вибір як за ціновим, так і за технічним розмаїттям. Якщо ви в пошуку збалансованого поєднання ціни та якості, однозначно варто звернути увагу на мобільні телефони китайського виробника POCO. У асортименті компанії є різні варіанти: для спілкування, ігор, зйомки якісних фото та відео тощо.

Кожна модель телефонів цієї марки мають слоти для двох сімкарт, сканери для відбитку пальця або датчик розпізнавання обличчя. Детальніше розповімо на прикладі смартфону Poco x6 Pro, на який нині великі знижки.

Технічні характеристики мобільного телефону POCO X6 Pro

Смартфон від РОСО – відмінний помічник як у повсякденному житті, так і в навчанні, роботі чи на дозвіллі. Цього домоглися у першу чергу за рахунок покращення продуктивності на майже 250% у порівнянні із попередніми версіями. Він представлений у трьох кольорах: чорному, сірому та жовтому.

Отож, новий POCO X6 Pro має:

Процесор та пам'ять:

  • потужний процесор MediaTek Dimensity 8300 Ultra;
  • флагманський чипсет із тактовою частотою 3,35 ГГц, який виготовлений за 4-нм техпроцесом;
  • високошвидкісну оперативну пам’ять типу LPDDR5X, швидкість обробки інформації якої збільшена на майже 40%;
  • Комбінацію оперативної пам’яті 8/12GB та внутрішнього сховища 256/512GB. Це дозволяє смартфону швидко обробляти інформацію й зберігати в ньому всі потрібні файли.

Екран та корпус:

  • Діагональ дисплею – 6,67 дюйма з функцією Flow Amoled, що забезпечує якісне зображення та гнучку підкладку. Це у свою чергу впливає на еластичність панелі;
  • Бічні рамки екрану по 1,3 мм. Це робить смартфон тоншим та вужчим;
  • Дисплей має технологію Pro XDR. Завдяки цьому він адаптується під контент, який ви дивитеся, а також під освітлення в кімнаті чи на вулиці;
  • Пікова яскравість – 1800 ніт.
  • Максимальна частота зміни кадрів – 120 Гц. Її користувач може змінювати самостійно.

Мобільний телефон від РОСО має надійний біологічний захист. Він представлений як датчик розпізнавання облич та сканер відбитків пальців під екраном. Щодо фізичного захисту, то виробник зробив так, аби телефон був захищений від попадання пилу в середину та від пошкоджень, що виникають внаслідок відкладання пилу всередині. Смартфон також має захист від розбризкування води під різним кутом.

Камера у РОСО X6 Pro – потрійна. Основний об’єктив на 64 МП робить якісні, чіткі та насичені фотознімки та відеозаписи. Ширококутний об’єктив на 8 МП дозволяє робити різноракурсні картинки, а макрооб’єктив на 2 МП – віднайти найменші деталі.

Смартфон РОСО X6 Pro – ідеальний вибір для геймерів

Ця модель мобільного телефону від РОСО просто створена для любителів пограти ігри на смартфоні. Адже він оснащений технологією стабілізації кадру Feas 2.3. Це дозволяє мобілізувати операційну систему та водночас оптимізує енергоспоживання під час вкрай важких змагань.

Крім того, у новій моделі у 16 разів вищий показник точності керування екраном, а частота дискретизації доторків становить 2160 Гц. Під час гри важливо, аби телефон не сильно нагрівався. Охолодження РОСО X6 Pro забезпечує система з паровою камерою LiquidCool 2.0.

Однією із переваг цього смартфону, яку виокремили користувачі, є надійний заряд акумулятора. Смартфон оснащений батареєю 5000 мАг та турбозарядкою. Таке поєднання дозволяє зарядити телефон від 0 до 100% всього лише за 45 хвилин. Один повний заряд акумулятора дозволяє слухати музику 50 годин, або 19 годин переглядати відео, або ж безперервно говорити по телефону до 30-ти годин.

Під час купівлі цього смартфону користувач отримує у комплекті зарядний пристрій, гарантійний талон та інструкцію. Обравши новий смартфон від РОСО, ви отримаєте надійний мобільний телефон за приємною вартістю.