Повернулись із рибалки і розпивали спиртне: на Рівненщині застілля закінчилось вбивством

Повідомлення про раптову смерть 58-річного жителя села Балашівка до поліції надійшло вчора, другого серпня, о 16 годині. 

Слідчо-оперативна група попередньо встановила, що вранці після риболовлі двоє рідних братів повернулися додому і разом із односельцем продовжили розпивати спиртні напої. 50-річний чоловік пішов спати, а між його старшим братом і 53-річним гостем виникла суперечка, у результаті якої численні ножові удари у спину отримав 58-річний власник будинку. Медики «швидкої» лише констатували смерть чоловіка.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі Березнівського відділення поліції повідомили йому про підозру у вчиненні умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють усі обставини злочину. Також вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Підозрюваний уже потрапляв у поле зору правоохоронців за зберігання майна, отриманого злочинним шляхом, і приховування злочину. Тепер йому загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 

Читайте також