Повпливати на міську раду, аби увімкнули гарячу воду, просили у Рівненської ОДА

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

До Рівненської обласної державної адміністрації звернулась рівнянка із проханням повпливати на міську владу, аби увімкнули гарячу воду, яку від 27 квітня перестало подавати Рівнетеплоенерго. Фахівці підприємства із понеділка розпочали проводити планові ремонтні роботи у межах підготовки до наступного опалювального сезону.

«Міська влада Рівного самостійно приймає подібні рішення, тим більше, що Рівнетеплоенерго – приватна компанія. На сьогодні розпочато профілактичні роботи по обладнанню Рівнетеплоенерго. Окрім того, ми говоримо про те, що рівень розрахунків споживачів за енергію перед даним товариством становить порядка 67%, тобто, є заборгованість. Міська влада прийняла таке рішення. На сьогодні, за інформацією міської ради,  гаряча вода надається 20-ти житловим будинкам, де котельні працюють на твердому паливі», - зазначив заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.  

Крім того, сьогодні ми повідомляли про те, що рівнянин звернувся до міської ради, аби до закінчення карантину та режиму надзвичаної ситуації увімкнули гарячу воду - Не можна поставити бойлера, бо карантин: рівнянин просить відновити постачання гарячої води