Працівники міської ради Рівного вчилися надавати домедичну допомогу (ФОТО)

http://www.city-adm.rv.ua

Знання основних правил домедичної допомоги є важливими завжди, адже йдеться про життя людей. Як самостійно  врятуватись та зберегти життя, які мають бути першочергові дії з домедичної допомоги та що допоможе у критичних ситуаціях – розповіли і показали на практиці члени громадської організації «Рівне-ТАКМЕД» у Рівненській міській раді.

Теорія чергувалась з практикою, працівникам міськвиконкому було представлено багато корисної інформації з надання домедичної допомоги та алгоритмів дій у надзвичайних (критичних) ситуаціях.

Демонстрування схем і таблиць, фрагментів навчальних фільмів, відпрацювання навичок типової поведінки у випадках критичної кровотечі, зупинки серця або ж втрати свідомості, моделювання ситуацій – усе це стало способом формування та закріплення знань з домедичної допомоги. Упродовж навчання інструктори-волонтери та вчителі відпрацьовували методики застосування джгута, проведення серцево-легеневої реанімації, перевірки прохідності дихальних шляхів, накладання пов’язок, перших дій при кровотечах, судомах, потраплянні сторонніх тіл у дихальні шляхи, непритомності тощо.

Висловлюємо щиру вдячність координатору ГО «Рівне-ТАКМЕД» Тетяні Воронцовій та її колегам за майстерно проведений захід та сподіваємося на подальшу співпрацю.

За інформацією прес-служби Рівненської міської ради

Читайте також