Працівники водоканалу розпочали підготовку до ремонту ділянки водогону Горбаків - Рівне

Джерело: Суспільне Медіа

Працівники Рівненського обласного водоканалу розпочали підготовчі роботи щодо заміни понад 600 метрів аварійної ділянки 820-мм водогону між населеними рунктами Горбаків - Рівне.

Про це повідомляють на сторінці у Фейсбуці "Рівнеоблводоканал". 

Як повідомляють на своїй сторінці управління водоканалу, що водогін в окремих місцях повністю замортизований та потребує капітального ремонту. А найбільш аварійні його ділянки – повної заміни.

- На сьогодні ми розпочали підготовчі роботи із заміни понад 600 метрів сталевої труби на полімерну (діаметром 630 мм), термін експлуатації якої понад 70 років.Саму ж заміна аварійної ділянки водогону почнемо вже цього тижня, - йдеться у повідомленні. 

Роботи Рівнеоблводоканал виконує в рамках «Програми розвитку та підтримки Рівненського обласного виробничого комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства «Рівнеоблводоканал» на 2019 – 2026 роки.

Зазначається, що через заміну аварійної ділянки на Горбаківському водогоні можлива подача води з пониженим тиском для мешканців північно-східної частини Рівного, а мешканці с. Бабин на час робіт частково залишаться без водопостачання.