Працівниця Рівненської АЕС присвятила роботі на "атомці" понад 40 років

Інструкторку навчально-тренувального центру (охорона праці) I категорії Галину Андріївну Єршову, яка присвятила Рівненській АЕС 41 рік праці привітали з виходом на заслужений відпочинок.

Про це повідомили у пресслужбі Рівненської АЕС.

Тимчасово виконуючий обов’язки заступника генерального директора РАЕС з персоналу Валерій Ковальчук привітав Галину Андріївну з виходом на заслужений відпочинок і вручив їй сувенірну трудову книжку. До привітань долучилися начальник НТЦ Юрій Єлісєєв і колектив навчально-тренувального центру РАЕС.

Галина Єршова розпочала свій трудовий шлях у 1983 році з посади електромонтера головного щита керування електростанції. Упродовж трудового шляху вона працювала інженером з організації та нормування праці електричного цеху, інструктором з електротехнічної підготовки персоналу НТЦ. Останні 17 років обіймала посаду інструктора НТЦ РАЕС (охорона праці). За добросовісну працю пані Галина була відзначена нагрудним знаком «Відмінник атомної енергетики», має відзнаку «За спорудження 4 блока Рівненської АЕС».

Колеги подякували Галині Андріївні за працю, відповідальність, комунікабельність, щирість і побажали їй злагоди та натхнення в усіх подальших життєвих пошуках та планах.

Фото - інженера ІІ категорії відділу навчально-методичного забезпечення НТЦ РАЕС Руслана Слободенюка.

Читайте також