Представники малого бізнесу просять керівництво Рівненщини послабити карантин

Фото - ілюстративне/відкриті джерела

Представники малого та середнього бізнесу влаштували невелику акцію протесту під стінами Рівненської ОДА та передали свої вимоги керівництву області. Підприємці просять послабити умови карантину для закладів торгівлі, щоб вони змогли відновити свою діяльність з 1 травня.

Заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко зауважив, що керівництво області керується загальнодержавними правилами і першим етапом послаблення карантину є відкриття продовольчих ринків.

– Ми так само підтримуємо діяльність малого бізнесу, так само зацікавлені, щоб він відновив роботу. Але є карантинні обмеження і ми будемо діяти відповідно до тих рішень, які будуть прийматися на урядовому рівні. Один з перших етапів – відновлення роботи продовольчих ринків. Але це не знімає ніяких інших обмежень по дотриманню карантинних умов, – зазначив чиновник.

Підприємці, в свою чергу, зауважили, що готові відновити свою діяльність з дотриманням усіх санітарних вимог на час карантину. Задля контролю вони запропонували створити робочу групу, яка адаптує діяльність малого бізнесу до карантинних умов.

Читайте також