Президент "Вереса": "Лавриненко направив листа про своє звільнення поштою"

Президент рівненського "Вереса" Іван Надїн стверджує, що колишній наставник команди Сергій Лавриненко підписав лист про своє звільнення та надіслав поштою. 

Раніше ж Сергій Лавриненко заявив, що нічого не підписував. 

- Звільнення Лавриненка було настільки непублічним, що він не знав, що його звільнили. Він каже, що дізнався з прямого етеру наглядової ради. І він максимально здивований тим, що відбувається.

- На жаль, тут мені здається, що він точно трошки або, можливо, забув. Ми з ним говорили про це телефоном саме до наглядової ради, коли я йому казав: «Приїжджайте, розкажете свою позицію, як бачите результати». Він сказав, що не бачить в цьому сенсу, якщо є, скажімо, думка більшості.

- Тобто у вас була телефонна розмова, в якій було абсолютно зрозуміло, що ви свою співпрацю закінчуєте? І вона була до наглядової ради?

- До наглядової ради, після гри з «Шахтарем». Якщо бути точним – саме так і було.

- Ви сказали, що Лавриненко підписав відповідні документи. Тобто, документ про розірвання ваших відносин. Пам'ятаєте, коли він фізично підписав цей документ? Він каже, що нічого не підписував взагалі.

- Він направив нам офіційною поштою цей документ, паперовим листом.

- У вас є цей документ, де його підпис?

- Ну, звичайно. Де його адресат, де його підпис. Ну, звичайно – і його, і тренерського штабу. Воно прийшло з його адреси на адресу клубу про одностороннє розірвання з його боку.

- Чи був у контракті пункт про розірвання посеред сезону?

- Є різні сценарії. Тут розірвання з однієї сторони – головного тренера, якщо взяти чисто юридичну сторону. Після цього розірвання ми вже тоді підписали з новим тренерським штабом контракт.

 

Джерело: ТаТоТаке