Приватні медичні центри та клініки у Рівному: контакти та адреси

Ілюстративне фото

Ні для кого не секрет, що приватні клініки коштують недешево. Втім є ряд переваг таких медзакладів над державними - красиві нові ремонти, сучасне обладнання, відсутність черг до лікарнів. У приватних клініках персонал буде посміхатися і зробить все для комфорту пацієнта, адже кількість відвідувачів там значно менша.

Журналісти "Рівне Медіа" підготували перелік приватних медичних закладів Рівного для пацієнтів, які готові заплатити більше задля власного комфорту.

  • Оксфорд Медікал (Oxford Medical)

Медичний центр Oxford Medical в Рівному відноситься до всеукраїнської мережі однойменних клінік, займається лікуванням різних захворювань малоінвазивними (безопераційними) методами. У клініці ведуть прийом проктологи, урологи, гінекологи, флебологи, педіатри, неврологи, масажисти, ревматологи, дерматологи, косметологи, отоларингологи та фахівці з ультразвукової діагностики.

Адреса: вулиця Академіка Грушевського, 26.

Контакти: 0800 304 050.

  • АНІКО

Приватний медичний центр "Аніко" проводить діагностику, лікування та реабілітацію за багатьма напрямками.

Адреса: вул. Княгиницького, 5 А (пов. 3)

Контакти: 067 364 3108

  • Центр відновлення зору Анатолія Совви у Рівному

Центр відновлення зору Анатолія Совви входить до розвиненої мережі клінік, спеціалізується на діагностиці, лікування та профілактиці патологій очей. В штаті клініки кваліфіковані фахівці.

Адреса: вул. Василя Червонія, 75

Контакти: 0800 331 331

  • "Експерт"

Медичний діагностичний центр "Експерт" проводить всебічну діагностику організму за допомогою сучасного комп’ютерного томографа відомого виробника. Фахівці центру мають кваліфікацію, постійно приймають участь у семінарах, конференціях міжнародного рівня.

Адреса: вул. Київська, 78 Г (територія Обласної лікарні)

Контакти: 098 778 8577

  • "Дермед" (Dermed)

Спеціалізовані лікарські кабінети "ДерМед" надають медичну допомогу в діагностиці та лікуванні хвороб за напрямками урології, гінекології, кардіології, косметології та дерматології.

Адреса: вул. Пластова, 8

Контакти: 098 259 5326

  • "Сана" (Sana), медичний кабінет

Медичний кабінет "Сана" створений у 1999 році, спеціалізується в сфері акушерсько-гінекологічної допомоги, проводить діагностику та лікування жіночої репродуктивної системи. Лікарі клініки мають вищу категорію кваліфікації.

Адреса: вул. Замкова, 23

Контакти: 067 745 6005

  • "Ваше здоров'я", медичний центр у Рівному

Медичний центр сучасних технологій "Ваше здоров’я" займається питаннями безпліддя чоловічого та жіночого, проводить підготовчу роботу та обстеження перед екстракорпоральним заплідненням. У клініці працюють висококваліфіковані фахівці.

Адреса: вул. Данила Галицького, 1

Контакти: 097 183 1348

  • "Благодар", центр репродукції

Центр репродукції "Благодар" займається лікуванням жіночого та чоловічого безпліддя, діагностикой органів статевої системи, пропонує програми комплексної терапії. У клініці працюють висококваліфіковані лікарі педіатр, неонатолог, акушер-гінеколог, репродуктолог, уролог, андролог.

Адреса: вул. Воля, 5

Контакти: 096 080 6767

  • "Медлайф", центр естетичної медицини

Центр естетичної медицини "Мед енд Лайф" пропонує сучасні апаратні та ін’єкційні методи омолодження та оздоровлення шкіри.

Адреса: вул. Студентська, 14

Контакти: 098 621 0102

  • Медичний центр "Валео"

Медичний діагностичний-консультативний центр "Валєо" спеціалізується на сучасних методах діагностики організму та лікуванні по 13 напрямкам медицини. Серед фахівців є лікарі вищої категорії кваліфікації.

Адреса: вул. Київська, 78 Д

Контакти: 096 260 8040

  • Офтальмологічний центр Мержиєвської Н. П.

Офтальмологічний центр лікаря Мержиєвської Н.П. пропонує дітям сучасну комп’ютерну діагностику та апаратне лікування хвороб очей, комплексні програми консервативної терапії, ортоптичний кабінет. Провідний фахівець лікар вищої категорії кваліфікації.

Адреса: вул. Карнаухова, 31

Контакти: 097 343 6314

  • RIVNE ULTRAVISION

Приватна клініка RIVNE ULTRAVISION проводить сучасну комп’ютерну діагностику зору для дорослих та дітей, лікування та профілактику очних хвороб. Пацієнтів приймає лікар вищої категорії кваліфікації.

Адреса: проспект Миру, 2.

  • Кабінет дерматовенеролога Єгеря А. І.

Приватна практика лікаря дерматовенеролога Єгеря А.І. надає медичну допомогу у виявленні та лікуванні захворювань шкіри різної етимології. Провідний спеціаліст - лікар вищої категорії кваліфікації з багаторічним досвідом.

Адреса: б-р Богдана Хмельницького, 3

Контакти: +38 (067) 751-89-97

  • Кабінет рефлексотерапевта, ревматолога Лісничого В. А.

Приватний кабінет лікаря-рефлексотерапевта, ревматолога Лісничого В. А. надає медичну допомогу у лікуванні та реабілітації патологій опорно-рухового апарату та нервової системи.

Адреса: вул. Гетьмана Сагайдачного, 10

  • Медичний центр "Гінекологія"

Медичний центр "Гінекологія" займається діагностикой та терапією патологій статевої системи, лікує безпліддя, ерозії, порушення менструального циклу, запальні процеси та інфекції. Провідний лікар центру має багаторічний досвід та високу кваліфікацію.

Адреса: вул. В’ячеслава Чорновола, 70 (пов. 3)

Контакти: 067 962 0955, 098 350 2919

  • Центр реабілітації болю спини та суглобів

Медичний центр реабілітації болю спіни та суглобів за допомогою інноваційних технологій спеціалізується на лікуванні опорно-рухового апарату. В центрі працюють кваліфіковані лікарі.

Адреса:  вул. Карнаухова, 31

Контакти: 067 994 2424

  • Регіональний центр пластичної хірургії та косметології

Регіональний центр пластичної хірургії та косметології створений 25 років потому, спеціалізується в галузі краси та омолодження, проводить хірургічні операції та апаратне лікування шкіри.

Адреса: вул. Карнаухова, 25 А

Контакти: 0362 431 032

  • "Наша опора", студія здоров'я

Студія здоров’я "Наша опора" створена у 2004 році, спеціалізована у сфері реабілітації пацієнтів з обмеженими можливостями за авторськими методиками за допомогою ортопедичних виробів.

Адреса:  Словацького, 3А

Контакти: 067 883 3730

  • Kardiolita

Литовсько-український медичний центр "Кардіоліта" співпрацює з однойменною клінікою за кордоном, спеціалізований на діагностиці, терапії та реабілітації серцево-судинних хвороб.

Адреса: вул. Княгині Ольги, 10 А

Контакти: 098 383 7770

  • Центр контактної корекції зору «Ваша Оптика» 

Медичний заклад «Ваша Оптика» в м. Рівне забезпечує високим рівнем кваліфікації і практичним досвідом медичних працівників, а також використанням сучасного діагностичного обладнання. В медичному центрі проводять такі офтальмологічні обстеження, як: комп'ютерна діагностика зору, вимір внутрішньоочного тиску

Адреса: вул. Міцкевича, 32 (готель «Мир»)

Контакти: +38 (099) 099-12-82 

Читайте також