Привітання у віршах і прозі до Дня медичного працівника

У неділю, 21 червня, в Україні відзначатимуть День медичного працівника. Ми зібрали кращі привітання із професійним святом для тих, хто щодня рятує людські життя.

Вітаю з Днем медика. Бажаю, щоб не було плутанини в симптомах і аналізах, щоб твій діагноз завжди був точним, а призначене тобою лікування — ефективним. Успіхів у діяльності й обов’язкової перемоги над будь-якою недугою, достатку в житті і багато чудових днів.

Дорогі медичні працівники, колеги! Прийміть найщиріші вітання із професійним святом. Ви представляєте одну з найшляхетніших професій, адже оберігаєте найбільший дар Господній – людське життя! У цьому жертовному, щоденному служінні часто не маєте права на спокій, відпочинок, власні емоції чи навіть страх. І вдень і вночі Ви були поруч, аби встигнути допомогти хворому! У надважкий час Ви на цілодобовій сторожі людського життя. Кожен із Вас виконує надважливу функцію лікування та порятунку українців: чи то на прийомі в поліклініці, чи в операційній. Нехай же Господь за Вашу мужність пошле міцного здоров'я та сил. Дякуємо Вам за все, ангели-охоронці в білих халатах!

Ваша праця завжди потрібна людям, адже Ви стоїте на варті здоров’я народу, повертаєте надію людям, допомагаєте зціленню хворих. Тож у день професійного свята прийміть найщиріші слова вітання і побажання великого щастя, благополуччя Вам і Вашим родинам. Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість.

Хочеться сказати щось чудове,
Та не знаю, де знайти слова.
Чи ж опише хто зорю ранкову,
Що край неба сяйво розлива?
Ви чарівна, мов веселка ясна,
Що від неї радість огорта,
Мов троянда, ніжна і прекрасна,
Що в саду весною розцвіта.
Вас відразу щиро полюбила,
Як сестру, як подругу в путі,
Дякую я долі за цю милість,
Що звела із Вами у житті.
Скільки ж Ви людей урятували!
Вдячності від них нема кінця…
Віддаєте людям своє серце,
Щоб були здорові їх серця.

Дорогі наші лікарі і всі медичні працівники! Сьогодні в ваше свято ми бажаємо, щоб у вашому житті було більше щастя і радості! Щоб було менше хворих, але була більше зарплата! Щоб всі пацієнти видужували швидше! Щоб не виникало труднощів в роботі і в житті! Спасибі, що ви є у нас, і ми завжди можемо звернутися до вас за допомогою, адже тільки ви допомагаєте вилікуватися нам від усіх недуг та хвороб!

Ні срібла, ні алмазів, ні злата,
Якщо хвороба оселилася всередині,
Болить і пече від зорі до зорі,
То ніякого багатства не треба.
Якщо прийшла до вас несподівано біда,
Замучив Кашель, коліно болить,
Або серцевий двигун барахлить,
Наші лікарі допоможуть вам завжди.
Є у них досвід, вміння, знання,
Життя рятує нелегка їх праця,
Свою Душу вони нам віддають,
Низько вклонімося їм за старання!

З Днем медика. Бажаю жити без душевного і фізичного болю, бажаю не знати хвороб і бід, бажаю залишатися справжнім лікарем і завжди високо тримати планку розсудливості, майстерності і честі «білого халата». Удачі та успіхів у роботі, нескінченного оптимізму і радості в серці.

Фото - відкриті джерела.

Читайте також