Прокурор перевірив умови в ізоляторі тимчасового утримання на Рівненщині

фото ілюстративне

Прокурор Рівненської області Богдан Подубинський 10.08.2018 здійснив робочий візит до ізолятора тимчасового тримання №3 Головного управління Національної поліції в Рівненській області, що у м. Костопіль, з метою перевірки стану дотримання конституційних прав та умов перебування осіб, які в ньому утримуються.

Керівник регіональної прокуратури здійснив обхід території установи та її приміщень – чергової частини, харчоблоку, кімнати слідчих та інших приміщень ІТТ. 

Після завершення обходу було проведено особистий прийом осіб, які тримаються в установі згідно із рішеннями суду, в т.ч. підданих адміністративному арешту. 

Богдан Подубинський під час спілкування із ув’язненими цікавився підставами їх утримання, умовами перебування в даній установі, організацією матеріально-побутового, медичного забезпечення,  харчування тощо. Скарги на умови тримання в установі, дії адміністрації не надійшли. 

За результатами візиту прокурор області зобов’язав керівництво установи вжити невідкладних заходів до забезпечення належних умов тримання ув’язнених.

Повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області

Читайте також