Протаранили авто і побили водія: щодо двох острозьких поліцейських проводять службове розслідування

Уночі17-го березня на межі Рівненської та Хмельницької областей трапився інцидент із поліцейськими та літнім чоловіком. Про це в спільноті Фейсбук-спільноті "Острог - Європейське місто"  розповів його син Serega Zavizion.

Чоловік пише, що його батько їхав із села Вельбівне у Нетішин і помітив, що за ним рухався автомобіль та давав знаки дальнім світлом фар. 

«Заїхавши до себе у двір після зупинки його протаранює автомобіль, і з нього вибігають поліцейські, які відразу почали бити батька із застосуванням спецзасобів, хоча він не ніс ні якої погрози і не чинив супротиву. Йому 58 років, але "поліцейські" на це не звернули уваги і при цьому продовжували перевищувати свої повноваження. На його прохання, прохання дочки та дружини вони не припинили свої дії, а стали погрожувати для них табельною зброєю», - пише чоловік.

На місце події викликали поліцію із міста Нетішин, виявилось, що в дворі – острозькі поліцейські.

Потерпілого доставили в лікарню. У нього попередньо діагностували травми ключиці, руки та обличчя.

У коментарі для видання «Чарівне.інфо» речниця ГУНП Рівненської області Марія Юстицька повідомила, що керівництво поліції уже відреагувало на скаргу і проводить службове розслідування:

«За вказаним фактом працівники інспекції з особового складу проводять службове розслідування. Вилучене з боді-камер та реєстраторів відео буде проаналізовано, а діям кожного учасника інциденту — надана правова оцінка. На момент розслідування обоє працівників СРПП відділення поліції № 3 Рівненського районного управління поліції відповідно до наказу начальника ГУНП в Рівненській області відсторонені від виконання службових обов’язків».

Читайте також