Протаранив 2 автівки та намагався вистрелити у патрульних: у Рівному правоохоронці прокоментували переслідування утікача

Учора, 28 січня, під час переслідування водій «Opel Omega» двічі намагався протаранити службові автівки патрульних. Утікаючи, чоловік також намагався двічі вистрелити у правоохоронця. 

"Під час переслідування він дістав ззовні схожий предмет на пістолет та цілився двічі в нашого поліцейського. Патрульний 9 разів попереджав його та застососував табельну вогнепальну зброю, в результаті чого було затримано зловмисника. Він не постраждав", - повідомив начальник управління Патрульної поліції Рівненської області Сергій Мерчук.

Нині відомо, що утікач знаходився у розшуку. Начальник Рівненського районного відділення поліції Володимир Рой розповів, що під час переслідування водій перебував у стані наркотичного сп'яніння:

"З місця події було вилучено перероблений пістолет. Було проведено освідування на стан алкогольного та наркотичного сп'яніння і ми вже маємо підтвердження, що він був у стані наркотичного сп'яніння. Вказана особа на даний час перебуває у розшуку, раніше судимий за зберігання наркотичних засобів, за грабежі."

Так виглядають службові автомобілі після тарану:

Чоловіку інкримінують опір працівнику правоохоронного органу, незаконне зберігання наркотичних засобів та незаконне поводження зі зброєю.

Водій нині знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру.

 

Читайте також