П`ятеро футзалістів із Рівного зіграли на юнацькому чемпіонаті Європи

П'ятеро гравців клубу "Кардинал-Рівне" повернулись із юнацького чемпіонату Європи з футзалу. 

Про це повідомляє Суспільне. 

Йдеться про Дмитра Скибчика, Максима Малиновського, Вадима Тютюрая, Дмитра Дяченка та Костянтина Рафальського. 

Додамо, що наша збірна змогла дістатися півфіналу турніру, обігравши Словенію та Фінляндію, проте поступившись Іспанії. 

"Кардинал" — дорослий футзал. Це зовсім інший рівень. На чемпіонаті Європи були іспанці та португальці, які набагато сильніші. Було складніше з ними грати. Зовсім два різні рівні: цей — вже дорослий, а цей — ще юнацький", — розповів Дмитро Скибчик. 

Максим Малиновський в рамках турніру записав на свій рахунок чотири голи і став другим бомбардиром чемпіонату. Втім, з його слів, це не зовсім те, на що сподівався:

"Враження більше негативні, ніж позитивні. Бо неприємно два роки підряд вилітати за крок до фіналу. Того року зі збірною вилетіли у півфіналі проти португальців: зіграли 4-1. Цього року — проти Іспанії. Неприємно вилітати. Ніби граєш непогано, але все одно чогось не вистачає", - каже гравець. 

Через відсутність одразу п'ятьох гравців команда "Кардинал-Рівне" перенесла три перші гри у чемпіонаті української Екстраліги. Утім, на думку головного тренера Олександра Бондаря, до найближчої гри проти хмельницького "Сокола", яка запланована на 23 вересня, команда встигне відновити ігрові кондиції.

Читайте також