Раніше судимий чоловік обікрав кіоск у Костополі

17 грудня в місті Костопіль на Рівненщині обікрали кіоск швидкого харчування. Про інцидент до поліції повідомив 30-річний власник. У поліції зазначають, що на місці події слідчі встановили, що невідома особа шляхом пошкодження дверей проникла в середину та викрала кавовий апарат, відеореєстратор та 400 гривень.

Зважаючи на те, що в місті встановлені камери відеоспостереження, правоохоронцям вдалось встановити особу чоловіка, якого й запідозрили. Виявляється, ін вже притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж та перебував у місцях позбавлення волі.

Пізніше вдалось з’ясувати, що чоловік не міг продати нікому кавоварку, а тому заховав її під мостом. Самого ж зловмисника розшукали на одній із вулиць районного центру. Він зізнався у скоєному, проте куди поклав відеореєстратор не пам’ятає.

Наразі правоохоронці проводять досудове розслідування за фактом крадіжки, поєднаної із проникненням. У рамках кримінального провадження крадений апарат скеровуватимуть на експертизу, за результатами якої прийматиметься відповідне процесуальне рішення, зокрема й щодо повідомлення чоловіку про підозру.

 

Читайте також