Ранковий обстріл Харкова: окупанти влучили у виш та будинки, загинула жінка

Зранку російські війська знову обстріляли Харків. По місту випустили щонайменше 5 ракет, у результаті чого загинула 52-річна жінка, яка працювала охоронцем вишу. 

Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов. 

- Сьогодні зранку ворог знову підступно обстріляв мирне населення Харкова. Близько 6 ранку зафіксовано щонайменше 5 ракетних ударів у Київському, Немишлянському та Основ'янському районах міста.

У Київському районі зруйновано будівлю одного із закладів вищої освіти, в Основ'янському - будівлю цивільного підприємства, у Немишлянському – ракети влучили в 2 приватних будинки, - написав він. 

Станом на зараз відомо про 1 загиблу жінку, вона була охоронцем в закладі освіти. На місці влучань працюють екстрені служби. Інформація щодо постраждалих та масштаб руйнувань уточнюється. 

Також окупанти протягом доби російські окупанти продовжували гатити із артилерії по населених пунктах Чугуївського, Харківського, Богодухівського районів області. Пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди, горіла трава та пшениця у полі. У Золочевській громаді виникли пожежі в приміщенні клубу, бібліотеці та полях.

У Печенігах, Чугуївського району поранення отримав 68-річний чоловік.

Читайте також