Разом зі снігом "зійшов" асфальт: у Рівному борються з ямами на дорогах

Працівники міськШЕУ проводять ремонт проблемних ділянок на дорогах Рівного. Після зими на багатьох автошляхах міста  утворилися вибоїни, які комунальники наразі намагаються оперативно усунути.

За словами в.о. начальника управління ЖКГ Рівненського міськвиконкому Володимира Лапюка, основну увагу зосередили на найбільш проблемних відрізках. На перехресті вулиць Макарова-Дубенська-Січових Стрільців працювали навіть вночі.

- Роботи будуть продовжувати. Немає такого, що десь першочергово, а десь другочергово. Там, де є небезпека для руху автомобілів, там і будуть проводити ямковий ремонт, - зазначив Володимир Лапюк.

Усувають аварійну ямковість також на вулицях Костромській, Данила Галицького та Степана Бандери

Окрім того, що "латають" ями, працівники міськШЕУ продовжують вивозити сніг, який залишився на узбіччях доріг та тротуарах. Сьогодні роботи виконують на перехресті Пушкіна-Міцкевича-Кавказька, а також Яворницького-Міклера. У кожній з бригад задіяно до восьми чоловік.

Комунальники також чистять від сміття дощоприймачі, аби вода безперешкодно стікала у зливову каналізацію. Крім цього, здійснюють прибирання вулиць від сміття механізованим автомобілем "Джонстон". Наразі він працює по шляхопроводам на Степана Бандери та Соборній.

Читайте також