"Ринувся рятувати пораненого побратима": на Сарненщині попрощаються із молодим Героєм

На Сарненщині сьогодні зустрічатимуть кортеж, а завтра попрощаються із загиблим Героєм Владиславом Василенком.

Про це інформують у Сарненській міській раді.

21 листопада ворог обірвав життя молодого солдата 71 єгерської бригади, сарненця Василенка Владислава Леонідовича.  Влад мобілізувався до війська цьогоріч у День Незалежності, однак від початку повномасштабного вторгнення ніколи залишався осторонь. Досконало володіючи англійською, Влад шукав волонтерку для війська, спілкувався з іноземцями. Казав, що ЗСУ - це найкраще, що з ним трапилось у житті.

"Того страшного дня, на одному з Запорізьких напрямків Воїн ринувся рятувати свого пораненого побратима, ворог не дав шансу обом… Владиславу було тільки 28. Висловлюємо співчуття родині, друзям та побратимам полеглого Героя. Нема слів, які можуть загоїти душевні рани чи зменшити біль матері, батька та брата. Його незламна відвага та самопожертва є вічним нагадуванням про те, що справжні Герої ніколи не вмирають", - повідомляють у міськраді.

Владислав повернеться додому сьогодні, орієнтовно о 17:30 год. Кортеж розпочне рух орієнтовно о 17:10 і рухатиметься маршрутом: Костопільська-Європейська-Степана Бандери-Вишнева.

Прощання та поховання відбудеться завтра, 5 грудня:

  •  9.00-10.30 год. прощання вдома вул.Вишнева 12/1,
  • 11.00 год. - прощання на центральній площі,
  • 12.00 год. - чин похорону у храмі по вул.Котляревського,
  • 13.30 год. - поховання на Алеї Слави на кладовищі по вул.Шарпака.

Читайте також