Рівне може стати центром розвитку дитячого футболу

Цими вихідними у Рівному визначились переможці чемпіонату "Impulse Rivne cup" поміж дітьми 2012 року народження.

12 команд з різних куточків західної України боролися за кубок та головні нагороди відкритих змагань з футболу. Відкритий кубок Рівненської міської територіальної громади "Impulse Rivne cup", який організовує Академія футболу "Імпульс" за сприяння Управління у справах молоді та спорту Рівненської міської територіальної громади, вже став чудовою спортивною традицією для нашого міста. Адже проводить змагання серед юних футболістів у восьми вікових групах. На футбольне поле стадіону “Імпульс” вийшли юнаки 2012 року народження.

- Цими вихідними за перемогу змагалися команди з Луцька, Ковеля, Тернопільщини, Славути та, звісно, Рівного. Загалом 12 колективів боролися за кубок. Приємно, що наші місцеві спортсмени ДЮСШ "Верес" м. Рівне зуміли вибороти друге місце в "Золотій лізі". Вітаємо ДЮСШ "Верес" зі здобуттям срібних нагород та бажаємо не зупинятися на досягнутому, - каже організатор змагань голова ГО СК “Омега Рівне” Олександр Петров.

- Ми живемо у непростий час, адже наші діти вимушені рости в умовах війни. Тому важливо, щоб наші дітки мали можливість реалізовувати свої здібності зокрема і в спорті. Я теж батько, тому знаю наскільки це важливо в юному віці дати можливість дитині спробувати себе на різних гуртках і секціях, тому я сердечно дякую організаторам цих спортивних заходів. Упевнений, що з такими швидкими темпами ми незабаром станемо справжнім центром розвитку дитячого футболу, - каже секретар Рівненської міської ради, виконувач обов’язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян.

А вже 27-28 квітня на стадіоні "Імпульс" (вул. Академіка Степана Дем’янчука 5., поблизу Радіозаводу) відбудуться наступні змагання "Impulse Rivne cup" серед дітей 2013 року народження.