Рівне продовжує підтримувати ЗСУ: передали "Starlink", "Mavic" та "EcoFlow"

У Рівному продовжують підтримувати ЗСУ. Керівництво міста на постійній основі проводить закупівлі необхідного обладнання для військових і оперативно передає його для наших захисників.

7 червня секретар Рівненської міської ради, виконувач обов'язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян разом з депутатами передав 14 систем “Starlink", 7 зарядних станцій "EcoFlow" та 7 Mavic 3 Pro придбані коштом міського бюджету Рівненської громади. Їх отримали п'ять військових частин. Серед яких: 104-та окрема бригада територіальної оборони, легендарний батальйон "Вовки Да Вінчі", 42-га окрема механізована бригада, 155-та окрема піхотна бригада, підрозділ СБУ.

- Оперативно реагуємо на запити наших захисників, адже дрони - це "очі" в боротьбі проти ворога, які допомагають зберегти життя та нищити окупанта. А системи "Starlink” та "EcoFlow" забезпечують безперебійний зв'язок та допомагають в координації дій на передовій, - говорить Віктор Шакирзян. -  Щиро вдячний рівнянам, завдяки яким можемо постійно проводити такі закупівлі. А найбільша вдячність нашим військовим, які виборюють нашу територіальну цілісність та незалежність!

Передачі дронів, старлінків та екофлоу відбуваються не тільки в стінах міської ради. Їх неодноразово передавали разом з підприємцями, школярами та депутатами. Адже підтримка ЗСУ - це спільна робота платників податків та депутатів, які одноголосно підтримують виділення коштів на оборонні потреби.

Читайте також