Рівне - у десятці найкращих міст України

8 лютого відбулося засідання Наглядової ради конкурсу “Молодіжна столиця України” де було обрано десять міст фіналістів конкурсу, до списку переліку увійшло Рівне

Повний перелік міст фіналістів конкурсу: Дніпро, Вінниця, Івано-Франківськ, Кам’янець-Подільський, Кременчук, Луцьк, Львів, Рівне, Тернопіль.

Всього на конкурс було подано 55 заявок з різних регіонів України. Від Рівненської області було подано три заявки від Вараша, Острога та Рівного.

Наступний етап конкурсу передбачає представлення міст фіналістів на публічному засіданні наглядової ради конкурсу, після чого і буде обрано місто переможець. Засідання відбуватиметься 16 лютого о 14:30 у приміщенні простору “HUB 4.0” у Києві.

На засідання конкурсу запрошено представників влади та молоді з кожного міста-фіналіста у складі до 3-х осіб. Представники міст матимуть змогу у вигляді презентації ще раз розповісти чому саме їхнє місто має стати Молодіжною столицею України – 2018. На фінальному етапі конкурсу Рівне буде представляти координатор Рівного – Роман Оксенюк, та представники від міської влади (уточнюється).

Для того, щоб Рівне було представлене на конкурсі було проведено публічну презентацію конкурсу, на яку були запрошені представники влади, громадських організацій, студентських та учнівських парламентів та журналісти.  Після чого проведено онлайн заповнення заявки на участь у конкурсі, о якої мали змогу долучитися усі охочі. Після чого було сформовано заявку та підписано низкою представників влади та громадськості.

Детальніше на сайті ГО "Молодь-ДІЄ"

Читайте також