«Рівнегаз» працюватиме із споживачами в онлайн-режимі

Навіть у цій не простій та тривожній ситуації АТ «Рівнегаз» несе відповідальність за свою діяльність – доставку газу клієнтам. Адже це життєво необхідний ресурс, який постачається безперебійно всім споживачам. Здійснюється цілодобовий моніторинг тиску газу в газорозподільних мережах.

У «Рівнегазі» розуміють, що всі клієнти стикнулись з певними обмеженнями. Як соціально відповідальна компанія, АТ «Рівнегаз» ввела мораторій на відключення споживачів від газопостачання, окрім випадків несанкціонованого втручання.
Піклуючись про здоров’я та безпеку і споживачів.  і своїх працівників, а це 1300 працюючих, «Рівнегаз» тимчасово обмежив роботу Центрів обслуговування клієнтів.

Однак, споживачі можуть скористатися  номерами контакт- центру 067 01 01104,

0362 461 104, щоб передати показання, оплатити за доставку газу та сам газ, а також вирішити інші газові питання.

Також пропонують  реєструватися в онлайн-сервісах і ви зможете не виходячи з дому, передати показання та сплатити за послуги. У нинішніх умовах, це досить важливо і водночас зручно та безпечно. Отож, підключайтеся та реєструйтеся в
- особистому кабінеті на сайті 104.ua
http://bit.ly/cabinet104
- мобільному додатку 104Mobile для Android
http://bit.ly/104Android
- мобільному додатку 104Mobile Light для iPhone
http://bit.ly/104iPhone
- чат-боті «7104ua» у Viber
http://bit.ly/7104uaViber

Водночас, оскільки існує загроза поширення коронавірусу, відвідування ЦОКів – зайвий ризик для споживачів та працівників компанії, тому просимо споживачів обмежити відвідування ЦОКів та адмінприміщень «Рівнегазу»..

Звертаємо увагу споживачів природного газу: всі бригади аварійно-диспетчерської служби працюють в штатному режимі - як служба порятунку та медична служба. Наші бригади чергують цілодобово і оперативно виїжджають на виклики та локалізовують аварійні ситуації, здійснюють оперативні ремонти! При потребі телефонуйте за номером 104.
Співробітники «Рівнегазу» розуміють важливість надійності і безперервності доставки газу всім споживачам і зроблять усе можливе, щоб газопостачання залишалось острівцем стабільності в цей складний час.

Бережіть себе та не піддавайте ризику захворювання людей, що поряд з вами.

 

Читайте також